Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME SEINÄJOELLE BETONITYÖNJOHTAJAA INFRAPROJEKTEIHIN Olemme monipuolisten ja vaativien infraratkaisujen toteuttaja Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa. Strategiamme mukaisesti pyrimme kasvamaan yhdeksi johtavista infraratkaisujen toimittajista valikoiduilla liiketoiminta-alueilla Pohjois-Euroopassa. Erikoisosaamistamme ovat haastavat kaupunkiolosuhteet ja liikennehankkeet sekä suuret teollisuus- ja voimalaitosprojektit. Tarjoamme lisäksi monipuolisia erikoisurakoinnin palveluita muun muassa maanalaisten tilojen rakentamiseen, vaativiin pohjarakennuskohteisiin sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Seinäjoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Seinäjoki johtajapositiot Seinäjoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Seinäjoki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Infra Oy Y-tunnus 2138243-1 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Lemcon Infra, Sotkamon Sora ja Sepeli, Omni-Sport, Omni-Sica, Omni-Trading, EH-Tekno, Kivinikkarit, Biomaa, Lohketööd, Tolarock

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonityönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Infra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60120 - Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus