Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työntekijää, joka pystyy toimimaan niin kassalla kuin ravintolankin puolella. Ruoanlaittotaito ja kokemus luetaan eduksesi. Olet reipas asiakaspalveluhenkinen ihminen ja olet joustava työvuorojen suhteen. Valittava työntekijämme kykenee itsenäiseen työskentelyyn eikä kavahda kiirettä. Edellytämme hakijalta: - Kokemusta asiakaspalvelusta - Hygieniapassia - 18-vuoden ikää - Oman auton käyttömahdollisuutta (ei pakollinen, mutta katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joutsa myyntialan tehtävät Joutsa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leivon Huoltamo Oy Y-tunnus 0796536-6 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvila- ja baarimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Leivon Huoltamo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joutsa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus