Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei sinä uutta etsivä leipuri, tule meille töihin!

Etsimme hyvin menestyvälle asiakasyrityksellemme leipuria pidempään kokoaikaiseen työsuhteeseen Lahden talousalueelle. Asiakkaamme valikoima on laaja sekä leipä- että konditoriapuolella.

Leipurin tehtävät pitävät sisällään koko leivontaprosessin taikinanteosta tuotteiden paistamiseen sekä pakkaamiseen.

Arvostamme intoa ja kiinnostusta leipomon kaikkia työtehtäviä kohtaan. Edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Tehtävässä pidämme tärkeänä alan koulutusta/työkokemusta sekä käsinleivontataitoa. Asiakkaamme toivoo tehtävään valittavalta vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta, millä syntyy parhain makuelämys.

Asiakkaallamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten työntekijöiden kanssa.

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta paikasta? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus soita puh. 03 873200. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydytttyä.

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan tekijän löydyttyä Yhteystiedot: Niko Reinikainen / Karoliina Könönen Puh: 03873200 lahti@vmp.fi Hakemukset: http://vmp.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa