Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei sinä uutta etsivä leipuri, tule meille töihin! Etsimme hyvin menestyvälle asiakasyrityksellemme leipuria pidempään kokoaikaiseen työsuhteeseen Lahden talousalueelle. Asiakkaamme valikoima on laaja sekä leipä- että konditoriapuolella. Leipurin tehtävät pitävät sisällään koko leivontaprosessin taikinanteosta tuotteiden paistamiseen sekä pakkaamiseen. Arvostamme intoa ja kiinnostusta leipomon kaikkia työtehtäviä kohtaan. Edellytämme täysi-ikäisyyttä. Tehtävässä pidämme tärkeänä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus