Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Security Specialist

Intopalo Oy

33720 - Tampere

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leinolift Oy on henkilönostimia ja nostopalveluja vuokraava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Toimialueemme on koko Etelä-Suomi. Etsimme joukkoomme huoltoasentajaa, jonka toimenkuvaan kuuluu kuormausnosturien, kurottajien sekä erikoisnosturien huolto- ja korjaustyöt. Työ edellyttää hyvää sähkö- ja hydrauliikkatuntemusta. Arvostamme myös kokemusta moottoritekniikasta. Jos täytät seuraavat hakukriteerit, voit lähettää hakemuksesi meille. - olet ammattilainen ajoneuvosähköalalla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leinolift Oy Y-tunnus 1584725-5 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuormausnosturien huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Leinolift Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus