Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leinolift Oy on vuonna 2006 perustettu henkilönostimien vuokraukseen, nosto- ja kuljetuspalveluihin sekä kone- ja laitesiirtoihin keskittynyt nopeasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkaita palveluita. Etsimme HEAVY TEAM-yksikköömme haalaus- ja tunkkaustehtäviin ammattitaitoista työntekijää, jolla on soveltuva koulutus tai kokemusta kone- ja laiteasennuksista. Edellytämme motivaatiota kyseiseen työhön, asiakaspalvelukykyä, kommunikointikykyä, ulospäin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leinolift Oy Y-tunnus 1584725-5 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Leinolift Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus