Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Leinolift Oy on vuonna 2006 perustettu henkilönostimien vuokraukseen, nosto- ja kuljetuspalveluihin sekä kone- ja laitesiirtoihin keskittynyt nopeasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkaita palveluita.

Etsimme HEAVY TEAM-yksikköömme haalaus- ja tunkkaustehtäviin ammattitaitoista työntekijää, jolla on soveltuva koulutus tai kokemusta kone- ja laiteasennuksista. Edellytämme motivaatiota kyseiseen työhön, asiakaspalvelukykyä, kommunikointikykyä, ulospäin suuntautunutta luonnetta ja että oma elämä on kunnossa. Edellytämme myös joustavuutta työajoissa ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja asiasta antaa liiketoimintajohtaja Niklas Stubbe puh. 0400 852 331. Kirjalliset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen hakemukset@leinolift.fi

Web-osoite: http://www.leinolift.fi Työnantaja: Leinolift Oy Sijainti: Virkatie 16, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: katso kuvaus Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virkatie 16, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi leinolift Y-tunnus 1584725-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Leinolift Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Virkatie 16, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa