Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Hae nyt mukaan!

Leikkien Group Oy on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen yritys. Laadukkaista leluistamme ja peleistämme innostuvat sekä lapset että aikuiset! Tuotteillamme onkin monta mainiota kohderyhmää lapsista aikuisiin ja päiväkodeista kouluihin.

Sinä myyntihenkinen ja reipas henkilö, liity kasvavaan, leikkisään joukkoomme! Etsimme uusia aktiivisia ja palveluhenkisiä OPPIMISKONSULTTEJA ympäri Suomen esittelemään opettavaisia lelujamme ja pelejämme Leikkien-kutsuilla ja eri yhteisöille.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinua kiinnostavat
- laadukkaat, opettavaiset lelut ja pelit sekä lapset ja leikki
- lelujen ja pelien kotimyynti Leikkien-kutsuilla ja halutessasi tuotteiden myyntityö myös yhteisöille ja tapahtumissa
- lisäansiot tai kokopäiväinen työ, jossa saat itse päättää joustavasti työajoistasi ja työmäärästäsi sekä ansaita sen mukaan

LISÄTULOJA TAI UUSI AMMATTI

Oppimiskonsulttina toimiminen on positiivista ja palkitsevaa! Pääset mukaan kaikkien aikojen hauskimmille kutsuille ja tapaat ihania ihmisiä! Leikkien-kutsuilla vieraat pääsevät itse kokeilemaan leluja ja pelejä, joten näillä kutsuilla on aina hauskaa!

Oppimiskonsultit ovat Leikkienin itsenäisiä jälleenmyyjiä, jotka toimivat oman Y-tunnuksen kautta (Y-tunnuksen perustaminen käy nopeasti ja helposti). Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden yrittäjyyteen ilman riskejä. Suunnittelet työaikasi ja toimintasi joustavasti juuri sinulle sopivaksi. Voit toimia oman työn tai lastenhoidon ohella ja saat lisätuloja. Voit tehdä toiminnastasi myös päätoimisen työn ja ansaita mukavasti. Leikkien huolehtii tuotteiden toimituksesta ja laskutuksesta, joten voit keskittyä toimintasi kannalta tärkeimpään eli omaan asiakastyöhösi. Arvostamme kasvatusalan ja/tai myynnin osaamista, mutta nämä eivät ole aivan ehdottomia edellytyksiä. Tärkeintä on oma innostus ja aktiivinen asenne.

Täytä hakemus nyt ja olet mukana uusien oppimiskonsulttien valinnassa. Valinta suoritetaan hakemuksen ja henkilökohtaisen puhelinhaastattelun perusteella. Valinnasta ilmoitetaan heti hakemuksen käsittelyn jälkeen. Mukaan valitut hakijat pääsevät päiväksi leikkimään eli tutustumaan kutsuilla esiteltäviin leluihin ja peleihin sekä saavat perehdytyksen käytännön asioihin. Koulutuksen jälkeen olet heti valmis aloittamaan oppimiskonsulttina. Esittelyjä varten hankit aloituslaukun hauskoine esittelytuotteineen. Jatkossa saat uuden esittelytuotepaketin kausittain itsellesi täysin veloituksetta toimimalla aktiivisesti.

Tutustu yritykseen, tuotteisiin ja Leikkien-kutsuihin www.lelukutsut.fi

Web-osoite: http://www.leikkien.fi Työnantaja: Leikkien Group Oy Sijainti: 63400 ALAVUS AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Anne Viita, p. 045 123 3451, kutsut@leikkien.fi Hakemukset: http://www.lelukutsut.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63400 ALAVUS AS

Yritystiedot

Toiminimi Leikkien Group Oy Y-tunnus 2012175-8 Toimiala Pelien ja leikkikalujen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Pikkuväen paratiisi, Kids Paradise, Opitaan Group, Toytainment, Innotainment, Leikkien Lelukutsut, Leikkien.fi, LeikkienShop

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 085 000 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

87 000 € 625 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

8 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntialan työntekijä/Oppimiskonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Leikkien Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63400 - Alavus , osoitteessa 63400 ALAVUS AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa