Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

- Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 600 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

Vastaava työnjohtaja liike- ja toimitilarakentamiseen

Työskentelet Pirkanmaan alueen liike- ja toimitilarakentamisen vastaavana työnjohtajana. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Lempäälän Realparkissa, jonne rakennetaan uusi Lidl-myymälä. Työmaa alkaa heti ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2017.

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta, sekä vähintään viiden vuoden kokemusta työmaatehtävistä. Toimitilarakentamisen kokemus lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan lisäksi mm. kannustavan bonusjärjestelmän, lounasedun, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit käyttöösi. Meillä on mahtava porukka - toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 31.10.2016 mennessä tai ota suoraan yhteyttä tulevaan esimieheesi Jukkaan. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jukka Lintulahti p. 040 748 9319.

Tutustu Lehto-konserniin

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: Realparkinkatu, 37560 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jukka Lintulahti, p. 040 748 9319 Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=70&did=21017&job_id=4980 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Realparkinkatu, 37560 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja liike- ja toimitilarakentamis, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa Realparkinkatu, 37560 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa