Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 450 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. OptimiKodit Oy on osa Lehto-konsernia.

Työskentelet pääkaupunkiseudun asuinrakentamisen vastaavana työnjohtajana. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Espoon Soukanniemessä, jonne rakennetaan 32 rivitaloasuntoa. Työmaa alkaa vuoden vaihteessa ja arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2018.

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työmaakokemusta. Aiempi asuinrakentamisen työnjohtokokemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan lisäksi mm. kannustavan bonusjärjestelmän, lounasedun, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit käyttöösi. Meillä on mahtava porukka - toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 1.11.2016 mennessä tai ota suoraan yhteyttä tulevaan esimieheesi Juhaan. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Juha Heimo, p. 040 772 3314.

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: 02360 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Juha Heimo, p. 040 772 3314 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02360 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja asuinrakentamiseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02360 - Espoo , osoitteessa 02360 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa