Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi yhdeksän tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 650 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Rakennuskartio Oy on osa Lehto-konsernia.

Rakennamme majoitustilat noin tuhannelle Pyhäjoen ydinvoimalatyömaan työntekijälle. Nyt haemme työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Pyhäjoen työmaalle, joka on juuri käynnistymässä ja arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2019.

Työmaainsinöörinä vastaat työmaan työntekijöiden perehdytyksestä, hallinnoit kulunvalvontaa ja ylläpidät työmaan henkilörekisteriä. Osallistut viikko- ja urakoitsijapalavereihin ja vastaat työmaan dokumentoinnista, kuten huoltokirjan ja tarvittavien pöytäkirjojen laatimisesta. Pidät yhteyttä tilaajan edustajiin valvonta- ja turvallisuusasioissa sekä raportoit tilaajalle säännöllisesti työmaan edistymisestä. Osallistut myös hankintojen tekemiseen ja koordinointiin. Tehtävä voi osittain muotoutua aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (rakennustekninen tai kaupallinen) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta.

Toivomme sinulta lisäksi:
- itseohjautuvuutta ja taitoa suunnitella omaa työtäsi
- hyviä IT-taitoja (käytössämme on mm. MS Office, V10, Tocoman)
- hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, venäjän kielen taito luetaan eduksi
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- luotettavuutta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän mukavassa porukassa. Kuukausipalkan lisäksi saat käyttöösi lounasedun, kattavat työterveyshuoltopalvelut ja liikunta- sekä kulttuurisetelit kannustavaa bonusjärjestelmäämme unohtamatta!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 7.11.2016 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Mikkoon. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työ alkaa 14.11. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Mikko Kinnunen p. 040 7724910.

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: Pyhäjoki, 86100 PYHÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Mikko Kinnunen, p. 040 7724910 Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=70&did=21017&job_id=5041 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyhäjoki, 86100 PYHÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäjoki , osoitteessa Pyhäjoki, 86100 PYHÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa