Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 600 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Rakennuskartio Oy on osa Lehto-konsernia.

Projekti-insinöörinä ohjaat Jyväskylän talousalueen asuinkerrostalotyömaiden suunnittelua. Sinulla on myös tärkeä rooli hankinnassa ja työmaan laadunvalvonnassa. Rakennamme luhti- ja kerrostaloja sekä KVR- että perustajaurakoitsijana. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylän toimistollamme Vasarakadulla.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat omalla osaamisellasi olla edistämässä suunnittelu- ja rakenneratkaisujen konseptointia ja tuotteistamista. Olet kiinnostunut mallintamisesta ja ymmärrät tietomallien käytön mahdollisuudet rakennushankkeen suunnittelukokonaisuuden hallinnassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi
- rakennusmestarin tai -insinöörin (AMK/DI) koulutusta
- useamman vuoden kokemusta asunto- tai muun talonrakentamisen hankintatehtävistä
- itseohjautuvuutta
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- mallinnusosaaminen, laadunhallintatehtävät ja suunnittelun ohjauksen työkokemus katsotaan eduksi

Työsuhde on vakituinen ja alkaa marras-tammikuussa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle kuukausipalkan lisäksi mm. kannustavan bonusjärjestelmän, lounasedun, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit käyttöösi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 6.11.2016 mennessä tai ota suoraan yhteyttä tulevaan esimieheesi Miikaan. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Miika Savo p. 0400 364 841

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: Vasarakatu 25, Jyväskylä, 40320 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Miika Savo p. 0400 364 841 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vasarakatu 25, Jyväskylä, 40320 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri asuinrakentamiseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Vasarakatu 25, Jyväskylä, 40320 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa