Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 600 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Takuuelementti Oy on osa Lehto-konsernia.

Haemme Oulaisten uudelle tehtaallemme kahta mattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mattoasentajana vastaat hoivakotien pesuhuonemoduuleiden märkätilojen mattoasennuksista. Tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Mattoasentaja työskentelee tehtaalla hoivakotien pesuhuonemoduuleiden esivalmistus-työpisteissä, joten työskentely tehtaalla edellyttää myös valmiutta oppia moniosaajaksi muihin kylpyhuonemoduuleiden rakennustehtäviin.

Toivomme, että sinulla on vankkaa kokemusta erityisesti märkätilojen mattoasentajan tehtävistä sekä tuntemusta erilaisista materiaaleista ja työkaluista. Tehtävässä vaaditaan VTT:n myöntämää ja voimassaolevaa sertifikaattia. Rakennustöiden monialainen osaaminen ja etenkin sisävalmistustöiden kokemus, sekä LVI-teknisten töiden perusosaamien lasketaan eduksi.

Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta kaksivuorotyöhön ja joustavaa asennetta. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus 6.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja mahdollinen vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa KPH - linjan vetäjä Tuomas Myllymäki, puh. 040 771 4946.

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: Kalliokuruntie 1, Oulainen, 86300 OULAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa KPH - linjan vetäjä Tuomas Myllymäki, puh. 040 771 4946. Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=70&did=21017&job_id=4957 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalliokuruntie 1, Oulainen, 86300 OULAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen , osoitteessa Kalliokuruntie 1, Oulainen, 86300 OULAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa