Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

- Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 600 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia. Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme

Maanrakentamisen projektipäällikköä vastaamaan hyvinvointitilojemme maanrakennuksesta.

Osallistut suunnittelun ohjaukseen, kilpailutat ja valitset maanrakennusurakoitsijat, toimit kustannuslaskennan tukena sekä kehität kustannustehokkuutta talousohjatun rakentamisen toimintamallimme mukaisesti. Toimialueesi on koko Suomi ja toimipaikkasi mieluiten Kempeleessä, mutta Vantaakin on mahdollinen. Tehtävä on meillä uusi ja muotoutuu osittain osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat omalla osaamisellasi olla edistämässä hyvinvointitilarakentamisen suunnittelu- ja rakenneratkaisujen konseptointia. Olet kiinnostunut mallintamisesta ja ymmärrät tietomallien käytön mahdollisuudet rakennushankkeen suunnittelukokonaisuuden hallinnassa. Hankinta- ja kustannuslaskennan kokemus katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta lisäksi
- rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta
- vankkaa kokemusta maanrakentamisen parista
- hyvää tietoteknistä osaamista
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- taitoa suunnitella ja hallita aikatauluja
- matkustusvalmiutta Suomessa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn mukavassa porukassa. Peruspalkan lisäksi meillä on kannustava bonusjärjestelmä sekä kattavat työsuhde-edut.

Hae tehtävää pikaisesti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 24.10. mennessä. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamisjohtaja Ville-Pekka Lehto p. 040 771 8765

Tutustu Lehto-konserniin Lehto-konserni

Web-osoite: http://www.lehto.fi Työnantaja: Lehto Group Oyj Sijainti: 90440 KEMPELE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamisjohtaja Ville-Pekka Lehto p. 040 771 8765 Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=70&did=21017&job_id=4961 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90440 KEMPELE

Yritystiedot

Toiminimi Lehto Group Oyj Y-tunnus 2235443-2 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet Päätoimija

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 682 000 € 62 %

Liiketoiminnan tulos

-1 031 000 € 33 %

Henkilöstö

19 2

Liikevoitto-%

-61 % 59 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentamisen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lehto Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90440 - Kempele , osoitteessa 90440 KEMPELE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa