Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme myyntineuvottelijoita puhelintyöhön Saloon.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja ajanmukaiset välineet sekä valmennuksen tehtävään. Työaika on joustava ja sovittavissa.
Tehtävä sopii sekä varttuneemmalle että nuoremmalle asiakaspalveluun ja tavoitteelliseen työhön sopivalle työntekijälle.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja sovi tapaamisesta Jari Rantalan kanssa.

Web-osoite: http://www.pirjorantala.fi Työnantaja: Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy Sijainti: 24100 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuussa Yhteystiedot: Jari Rantala, puh. 040-4551792, jari.rantala@pirjorantala.fi Hakemukset: jari.rantala@pirjorantala.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 24100 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy Y-tunnus 0580628-1 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

932 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

42 000 € 425 %

Henkilöstö

22 0

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 24100 - Salo , osoitteessa 24100 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa