Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan Pieksämäelle lehdenjakajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on itsenäistä ja siinä onnistuminen vaatii oma-aloitteisuutta ja sitoutumista.

Alue sijaitsee Kontiopuistossa. Lehdenjakaja työskentelee aamuyöllä ja työ on osa-aikaista. Hakijalla tulee olla ikää 18 vuotta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Web-osoite: http://www.savonjakelu.fi Työnantaja: Savon Jakelu Oy/Varkaus Sijainti: PIEKSÄMÄKI taajama, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: yötyö Työ alkaa: lokakuun lopussa Yhteystiedot: Ritva Peltonen, Puh: 017 778 3653, ritva.peltonen@savonjakelu.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PIEKSÄMÄKI taajama, 76100 PIEKSÄMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Savon Jakelu Oy/Varkaus. Kyseessä on yötyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa PIEKSÄMÄKI taajama, 76100 PIEKSÄMÄKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa