Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Iisalmen taajaman alueelle reipasta ja tunnollista LEHDENJAKAJAN VAPAAPÄIVÄN VUOROTTAJAA Jos olet vähintään 18-vuotias, aamuvirkku, säitä pelkäämätön, hyväkuntoinen, käytössäsi on polkupyörä ja haluat tehdä itsenäistä työtä asiakaskuntamme palvelemisessa, olet etsimämme henkilö. Lehdenjakajan vapaapäivän vuorottajana teet työtä kaksi yötä joka toinen viikonloppu, noin 3,5 h kerrallaan klo 03.00 - 06.30 välisenä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Iisalmi jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Savon Jakelu Oy, Ylä-Savo. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus