Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Legioona Oy on turkulainen henkilöstöpalvelualan auktorisoitu yritys, joka on toiminut vuodesta 1986 lähtien. Etsimme Turun seudulla toimivaan muuttofirmaan muuttoauton kuljettajaa, joka osallistuu myös varsinaiseen muuttotyöhön. Sinulla on c-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Olet hyväkuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Työ on pitkäaikainen, kokopäiväinen ja se alkaa heti kun sopiva työntekijä löytyy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Kaarina kevyt tavaraliikenne Kaarina raskas tavaraliikenne Kaarina henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Kaarina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Legioona Oy Y-tunnus 0631809-5 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Työvoimanvuokraus Legioona, Turun KY-Contact, Turun Legioonalainen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Legioona Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa