Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Econex Oy valmistaa ja maahantuo LED-valotekniikkaan perustuvia valaisimia ulko- ja sisäkäyttöön. Asiakkaitamme ovat niin suuret teollisuusyritykset kuin myös pienemmät yritykset, jälleenmyyjät, urakoitsijat ja tukkuliikkeet. Vakiotuotteiden lisäksi kehitämme asiakasprojekteihin erikoisvaatimusten mukaisia valaistus- ja ohjausratkaisuja.

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 5 vuoden täysitakuu ja tekniset ominaisuudet varmistetaan mittauslaboratoriossa tehdyillä virallisilla kokeilla. Tuotekataloogeja löytyy täältä: http://www.econex.fi/ladattavat-tiedostot

Osallistumalla aktiivisesti Econex tuotteiden tuotekehitykseen varmistamme, että voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisen ja parhaan mahdollisen valaistusratkaisun.

Haemme koko Suomeen ahkeria MYYNTIEDUSTAJIA asiakasprojektien myyntityöhön. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja ymmärrät valaistukseen liittyvät tarpeet sekä hallitset markkinoinnin. Olet maltillinen ja osaat kuunnella asiakasta. Edustustehtäviä voit tehdä myös muiden tuotteiden edustustehtävien yhteydessä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Web-osoite: http://www.azortec.fi Työnantaja: Azortec Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jorma Hopia, Puh: 0405968472 jorma.hopia@azortec.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Azortec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus