Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Econex Oy valmistaa ja maahantuo LED-valotekniikkaan perustuvia valaisimia ulko- ja sisäkäyttöön. Asiakkaitamme ovat niin suuret teollisuusyritykset kuin myös pienemmät yritykset, jälleenmyyjät, urakoitsijat ja tukkuliikkeet. Vakiotuotteiden lisäksi kehitämme asiakasprojekteihin erikoisvaatimusten mukaisia valaistus- ja ohjausratkaisuja. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 5 vuoden täysitakuu ja tekniset ominaisuudet varmistetaan mittauslaboratoriossa tehdyillä virallisilla kokeilla. Tuotekataloogeja löytyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Azortec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus