Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvumme myötä haemme nyt Tampereelle kokenutta web-kehittäjää työskentelemään tietojärjestelmien ja liiketoimintojen digitalisoinnin parissa. Työllistyt loistavaan tiimiin, jossa hoidetaan idearikkaan asiakkaan liiketoiminnan ytimessä olevan järjestelmän jatkokehitystä. Kyseessä on pitkäaikainen asiakkuus, jossa pääsee aidosti kehittämään asiakkaan toimintaa. Saat olla mukana uudistamassa niin toimialaa, kuin kehittämässä järjestelmää tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leanware Oy Y-tunnus 2531367-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osaava web-kehittäjä loistavaan tiimiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Leanware Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa