Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvumme myötä haemme nyt Tampereelle kokenutta web-kehittäjää työskentelemään tietojärjestelmien ja liiketoimintojen digitalisoinnin parissa. Työllistyt loistavaan tiimiin, jossa hoidetaan idearikkaan asiakkaan liiketoiminnan ytimessä olevan järjestelmän jatkokehitystä. Kyseessä on pitkäaikainen asiakkuus, jossa pääsee aidosti kehittämään asiakkaan toimintaa. Saat olla mukana uudistamassa niin toimialaa, kuin kehittämässä järjestelmää tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leanware Oy Y-tunnus 2531367-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osaava web-kehittäjä loistavaan tiimiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Leanware Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus