Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Kasvumme myötä haemme nyt Tampereelle kokenutta web-kehittäjää työskentelemään tietojärjestelmien ja liiketoimintojen digitalisoinnin parissa. Työllistyt loistavaan tiimiin, jossa hoidetaan idearikkaan asiakkaan liiketoiminnan ytimessä olevan järjestelmän jatkokehitystä. Kyseessä on pitkäaikainen asiakkuus, jossa pääsee aidosti kehittämään asiakkaan toimintaa. Saat olla mukana uudistamassa niin toimialaa, kuin kehittämässä järjestelmää tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Tässä tehtävässä menestystäsi vauhdittaa

- Vahva osaaminen web-ohjelmoinnista
- Erityisesti toivomme osaamista uusimmista JavaScript backend- ja frontend-kirjastoista sekä tietokannoista
- Avainsanoja ovat esim. Node.js ja React.js
- Olet valmis sukeltamaan tiimin kanssa koodin syövereihin
- Et pelkää ottaa kantaa arkkitehtuurisiin ratkaisuihin yhdessä tiimin kanssa
- Harrastuneisuus tai kiinnostus web-teknologioiden seuraamiseen lasketaan eduksesi
- Sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asioita

Olemme rakentaneet organisaatiomme Scrum-tiimien ympärille, ja tiimityö onkin meille tärkeä asia. Työskentelet päivittäin tiimiläistesi kanssa, etkä näin koskaan joudu pohtimaan ongelmallisia tilanteita yksin, vaan meillä on aina kaveri lähellä.

Joukkuepelillä kohti yhteisiä tavoitteita

Olemme hyvin yhteenhitsautunut porukka. Tähän sakkiin on kuitenkin uuden henkilön helppo päästä mukaan. Varmistamme, että olet heti alusta lähtien yksi meistä. Voit luottaa siihen että saat apua ja tukea arjessa, ja vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea teemme sitten työajan ulkopuolella yhdessä. Lisää arjestamme: https://www.facebook.com/LeanwareOy/

Hyvinvointisi on meille tärkeä asia, ja kehitämmekin työympäristöämme ja toimintatapojamme jatkuvasti Liikereiltä saamamme palautteen perusteella. Meitä yhdistää hurtti huumori, ammattimainen asenne työntekoa kohtaan ja toisista välittäminen. Jokapäiväistä työtä ohjaa yhdessä mietityt arvot. Lue mitä arvomme "alastomuus " tarkoittaa: http://leanware.fi/yritys/

Hakeminen

Laita hakemus tulemaan 31.10.2016 mennessä, CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@leanware.fi, viitteellä "WEB". Kerro myös meille mistä löysit avoimen paikan. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa tai valmistunut muutaman vuoden sisällä, liitä mukaan opintorekisteriote. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja intohimostasi ohjelmointia kohtaan. Paikka täytetään heti, kun sopiva Liikeri löytyy!

Seuraathan meitä jo? Someta meitä!
https://www.linkedin.com/company/leanware-oy
https://www.facebook.com/LeanwareOy
https://twitter.com/LeanwareOy

Ps. Olemme rekrytoineet tänä vuonna jo nelisenkymmentä uutta työkaveria sekä tarjonneet sisäisesti useita mahdollisuuksia urakehitykselle. Sinä voit olla seuraava uusi työkaverimme, joten toimi heti!

Leanware on rautainen joukko ohjelmistoalan asiantuntijoita. Meille on tärkeää tuntea asiakkaidemme prosessit ja kehittää niitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Hukkaa on vaikea nähdä, sillä se kätkeytyy näkymättömäksi totuttuihin toimintatapoihin.Tehokkuutta ahmiva hukka uhkaa yritysten koko liiketoiminnan hyvinvointia.

Me Leanwarelaiset laitamme hukan kuriin. Kehitämme tietojärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaidemme operatiivista työtä. Toisin sanoen teemme yrityksellesi parempaa tulosta. Kustannustehokkuus, parempi laatu ja tuottavuus ovat asiakkaillemme tärkeitä asioita. Vuosien aikana olemme voittaneet useiden toimialojensa johtavien yritysten ja edelläkävijöiden luottamuksen. Kasvutarinamme perustuu rautaiseen ammattitaitoon ja kykyymme nähdä asioita uudella tavalla.

Web-osoite: http://www.leanware.fi Työnantaja: Leanware Oy Sijainti: Åkerlundinkatu 11 C, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@leanware.fi Hakemukset: rekry@leanware.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Åkerlundinkatu 11 C, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Leanware Oy Y-tunnus 2531367-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 360 324 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

554 731 € 292 %

Henkilöstö

72 -4

Liikevoitto-%

9 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osaava web-kehittäjä loistavaan tiimiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Leanware Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Åkerlundinkatu 11 C, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa