Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Elisa är ett företag som erbjuder telekommunikations-, ICT- och onlinetjänster. Företagets kunder består av 2,3 miljoner konsumenter, företag och organisationer inom den offentliga förvaltningen. Elisa erbjuder tjänster för kommunikation och underhållning samt arbetsredskap som förbättrar organisationers verksamhet och produktivitet. I Finland är Elisa marknadsledare inom mobilanslutningar. Samarbetet med Vodafone och Telenor möjliggör internationellt konkurrenskraftiga tjänster. Elisa är offentligt noterat på Nasdaq Helsingfors-listan för stora bolag och har över 200 000 aktieägare. År 2015 omsatte Elisa 1,57 miljarder euro och hade 4 100 anställda.

Vi söker TJÄNSTERÅDGIVARE för Elisa Abp i Tammerfors.

Hos Elisa i Tammerfors erbjuds alla de olika arbetsformer som finns att tillgå inom den nutida kundservicen. Kunder bemöts via telefonsamtal, chatt och e-post samt i social media. Vi söker nu de personer som är mycket försäljningsorienterade för att ta emot samtal från våra kunder och bli en del av vårt fantastiska försäljningsteam. Varje kundkontakt sköts med utgångspunkt i kunden, och på så sätt skapas det en ypperlig erfarenhet som kunden vill berätta vidare till sina vänner.

Juha som har arbetat två år hos Elisa berättar: "Bra arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater, omväxlande arbete, man får lära sig nytt och förnya sig själv samtidigt som man själv kan påverka. Jag gillar det faktum att arbetet är utmanande. Arbetsmiljön hos Elisa är bra och vi har respekt för varandra. De som arbetar här är precis likadana människor som du själv".

Du kommer garanterat att lyckas i arbetet om du är entusiastisk, modig, ansvarsfull och har viljan - eller rent av brinner passionerat - för att lära dig nya saker och förnya dig. Du har en energisk och försäljningsinriktad attityd till kundservice med ett inslag av glimten i ögat - Att ha ett gott spelöga och sunt bondförnuft är till och med ett krav hos oss. Du vill åstadkomma resultat och drivs alltid för att förbättra dig och överträffa dina mål. Det är åtminstone ingen nackdel om du har erfarenhet av försäljning. Du använder datorer och kommunikationsmedel utan svårigheter, och det är en fördel för dig om du kan svenska.

Du utökar din tekniska bredd i takt med utbildningen, och det här är ju ingen kärnfysik direkt! Genom att utmana dig själv har du en möjlighet att utvecklas till ett riktigt proffs inom kundservicen. Fördelen med arbetstiderna är att de kan variera beroende på vad kunderna behöver. Under vardagar kan du arbeta flexibelt mellan kl. 8-20 och kl. 10-16.30 på lördagar.

Du utbildas till dina nya arbetsuppgifter under två hela utbildningsdagar i oktober-november, och ditt lärande stöds genom träning och kontinuerligt praktiserande. Tjänsten är en lång tidsbegränsad anställning, och duktiga medarbetare har alltid goda möjligheter att förlängda sin anställning. Du är ständigt omgiven av ett kunnigt team som arbetar alltid med en ihärdig och energisk inställning genom att samarbeta och hjälpa varandra.

Sök direkt. Sökandet efter de bästa kandidaterna har redan börjat!

Fyll i ansökan på adressen www.lead.fi senast 25.10.2016.

LEAD för samman Rätt arbetstagare och Rätt arbetsuppgifter. Våra lösningar omfattar rekryteringar, personaluthyrning och direktsökningar. Vi erbjuder våra kunder, arbetssökande och företag tjänster för arbetslivets behov, flexibelt och med yrkesskicklighet. LEAD är ett auktoriserat personaltjänsteföretag. Auktoriserade personaltjänsteföretag sköter sina rekryterings- och personaluthyrningstjänster på ett sakkunnigt, ansvarsfullt och professionellt sätt. Vi bryr oss.

Web-osoite: http://www.lead.fi Työnantaja: LEAD Henkilöstöratkaisut Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Loka-marraskuussa Yhteystiedot: Mer information: Nina Casagrande, tfn 050 564 7007 / LEAD eller Minna Vornila 050 336 8498 / LEAD. Hakemukset: http://www.lead.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Lead Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 2095729-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 069 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

103 000 € -1 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TJÄNSTERÅDGIVARE för Elisa Abp i Tammerfors., on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut LEAD Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa