Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan peltisepälle pariksi ammattitaitosta vähän kokemusta omaavaa peltiseppää erilaisten peltilistojen kanttaukseen ja asennukseen tasakattohin (kermikatot). Pääsääntöisesti asennus. Mahdollisesti myös konesaumakatot. Työkohteet sijaitsevat PK-seudulla. Suomen kilen taito ei ole välttämätön....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LE Prom Oy Y-tunnus 2508600-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Le Prom Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus