Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme konsulttia teollisuuden toimintajärjestelmien osaajaa. Hakijalta edellytämme kokemusta johtamisjärjestelmien ISO-9001, 14001, 18000, CE-1090 toteutuksesta sekä edellämainittujen järjestelmien sertifioinnista. Edellytämme myös hakijalta liiketoimintaosaamista ja projektien myyntitaito itsenäiseen työhön....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kauhajoki rekrytointi ja työvoiman välitys Kauhajoki henkilöstöhallinto ja -kehitys Kauhajoki asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LC Logistics Center Oy Y-tunnus 0809311-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet SC Simulation Center, Kansainvälisen verkostotalouden instituutti - institute for

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstökonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut LC Logistics Center Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauhajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus