Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA Jos sinulla on aiempaa kokemusta maansiirtotöistä kippaavalla puoliperävaunulla ja olet ajanut myös tunnelissa, hae paikkaa! Muita vaatimuksia: - vähintään CE-kortti - digi- ja ammattipätevyyskortit voimassa - työturvakortti - suomen kielen taito - ADR-kortti katsotaan eduksi Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, täytä rekryhakemus sivuillamme tai lähetä viestiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuusisaari() kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskaan kaluston käyttö Kuusisaari() raskaan kaluston käyttö Espoo raskas tavaraliikenne Kuusisaari() raskas tavaraliikenne Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2588066-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus