Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista PELTISEPPÄÄ Vantaalle. Työ on vakituinen. Jos sinulle ovat tuttuja niin kanttikone, leikkuri kuin rei'ittäjäkin, olet huolellinen ja osaat lukea mittakuvia, hae paikkaa täyttämällä rekrytointihakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemus [email protected] Edellytämme kaikilta hakijoilta: - voimassa olevaa työturvakorttia - voimassa olevaa tulityökorttia - suomen kielen osaamista Jos kiinnostuit tehtävästä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Vantaa muut käsityöalan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2588066-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus