Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäkestoiseen työhön Helsinkiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta pyöräalustaisen kaivinkoneen kuljettamisesta ja maansiirtotöistä. Työ alkaa marraskuussa 2016. Vaatimukset: - aiempi kokemus pyöräalustaisesta kaivinkoneesta - työturvallisuukortti - tieturvakortti - suomen kielen taito - kokemus Novatron 3D-järjestelmästä katsotaan eduksi Jos kiinnostuit, täytä rekryhakemus verkkosivuillamme tai soita 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskaan kaluston käyttö Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2588066-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Lavonia Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus