Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meren rannalla sijaitseva Villa Kataya on korkeatasoinen yksityinen kokous- ja juhlatila, joka tarjoaa upean miljöön ja oman rauhan erilaisiin tilaisuuksiin. Muuntautumiskykyisessä villassa järjestetään niin johtoryhmän kokouksia kuin rentoja tiimitilaisuuksia aina 60 hengen tilaisuuksiin asti. Asiakkaita palvelemme aina suurella sydämellä. Etsimme tiimimme vahvistukseksi exrta tarjoilijaa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lauttasaaren Villa Kataya Oy Y-tunnus 2130686-9 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lauttasaaren Villa Kataya Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lauttasaari (00200) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa