Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme Lauran Grillille pikaruokatyöntekijää osa-aika työhön ja lisäksi esim. opiskelijaa viikonloppu työskentelyyn.
Olemme Ivalon kylässä jo 48 vuotta toiminut pikaruoka grilli ja haemme työyhteisöömme asiakaspalvelun ja keittiöalan omaavia henkilöitä.

Työhön kuuluu grilliruokien valmistus/myynti, asiakaspalvelu ja puhtaanapito. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi saada vastuullisempaakin toimikuvaa.

Sinulla tulisi olla hygipassi tai olet halukas suorittamaan sen ja olet 18 vuotta täyttänyt. Kokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön.
Olet hakemamme henkilö jos pystyt työskentelemään reippaalla ja positiivisella otteella ja osaat työskennellä nopeatempoisessa ja vaihtuivissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn huumoritäytteisessä porukassa. Vaikka sinulla ei kokemusta alalta löytyisikään niin hae rohkeasti mukaan meidän porukkaamme, työhön opastetaan ja perehdytetään.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö ota yhteyttä 040-7353996/Ritva.

Työnantaja: Lauran Grilli Oy Sijainti: Ivalontie 15, 99800 IVALO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Työ alkaa heti Yhteystiedot: Yhteyshlö: Ritva Silparanta Puh: 040-7353 996 Sposti: extra.piste.silparanta@pp.inet.fi Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ivalontie 15, 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi Lauran Grilli Oy Y-tunnus 1848553-6 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

433 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

-33 000 € -281 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

-8 % -300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Lauran Grilli Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Ivalontie 15, 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus