Duunitori suosittelee
Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lauran Grillille pikaruokatyöntekijää osa-aika työhön ja lisäksi esim. opiskelijaa viikonloppu työskentelyyn. Olemme Ivalon kylässä jo 48 vuotta toiminut pikaruoka grilli ja haemme työyhteisöömme asiakaspalvelun ja keittiöalan omaavia henkilöitä. Työhön kuuluu grilliruokien valmistus/myynti, asiakaspalvelu ja puhtaanapito. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi saada vastuullisempaakin toimikuvaa. Sinulla tulisi olla hygipassi tai olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lauran Grilli Oy Y-tunnus 1848553-6 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Lauran Grilli Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus