Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laukaan kunta hoitaa isäntäkuntaperiaatteella yleisen terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon tehtävät myös Konneveden kunnan ja Äänekosken kaupungin alueella. Tehtävistä vastaavassa ympäristöterveydenhuollon yksikössä on ympäristötoimenjohtaja, 5 muuta terveystarkastajaa, valvontaeläinlääkäri ja 3 praktikkoeläinlääkäriä. Täytettävä terveystarkastajan virka käsittää mm. terveydensuojelulain, elintarvikelain ja tupakkalain mukaisia tehtäviä. Työtehtävät käsittävät koko yhteistoiminta-alueen. Virka täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Laukaa muut terveydenhuoltoalan työt Laukaa hallinto, yleiset toimistotyöt muut terveydenhuoltoalan työt Laukaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laukaan kunta Y-tunnus 0176478-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Laukaan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41340 - Laukaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus