Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Laukaan kunta hoitaa isäntäkuntaperiaatteella yleisen terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon tehtävät myös Konneveden kunnan ja Äänekosken kaupungin alueella. Tehtävistä vastaavassa ympäristöterveydenhuollon yksikössä on ympäristötoimenjohtaja, 5 muuta terveystarkastajaa, valvontaeläinlääkäri ja 3 praktikkoeläinlääkäriä.

Täytettävä terveystarkastajan virka käsittää mm. terveydensuojelulain, elintarvikelain ja tupakkalain mukaisia tehtäviä. Työtehtävät käsittävät koko yhteistoiminta-alueen. Virka täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydensuojelulain (763/94) 7 §:n 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 ja 88 §:n mukainen pätevyys. Virkaa täytettäessä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä, hyvät ihmissuhdetaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvä paineensietokyky ja hyvä tietokoneen käyttötaito.

Hakijalta edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta. Virka täytetään toistaiseksi noudattaen 4 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakemus ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Toissijaisesti hakemus, CV ja tutkintotodistusjäljennökset, joita ei palauteta, toimitetaan osoitteella Laukaan ympäristöterveydenhuolto, Kantolantie 10a, 41340 Laukaa tai sähköisesti osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi. Kuoreen tai otsikkokenttään tunniste: terveystarkastajan virka.

Web-osoite: http://laukaa.fi Työnantaja: Laukaan kunta Sijainti: 41340 LAUKAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sop mukaan Yhteystiedot: Ympäristötoimenjohtaja Jukka Lappalainen, p. 0400 564 983 email: jukka.lappalainen@laukaa.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118499/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41340 LAUKAA

Yritystiedot

Toiminimi Laukaan kunta Y-tunnus 0176478-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Laukaan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41340 - Laukaa , osoitteessa 41340 LAUKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa