Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Olisitkohan sinä yksi niistä viidestä lähihoitajista, jota etsimme Laukaan kunnan vanhuspalvelujen yksikköön, Koti-Kuuselaan?

Lähihoitajien toimien alkusijoituspaikka on vanhainkoti Koti-Kuusela vanhusten palvelujen tulosyksikössä. Suunnitelmamme mukaisesti Laukaan kunta lakkauttaa kaikki laitoshoidon paikat vuonna 2017 ja tilalle tulee kodinomaista tehostettua ja tuettua palveluasumista. Muutos konkretisoituu suunnitelmien mukaan kesällä 2017, kun uudisrakennus valmistuu.

Laukaassa on tavoitteena, että ikäihmiset voivat asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Vanhuspalveluissa tehtävän työn tarkoitus on mahdollistaa ihmisen hyvä ja turvallinen elämä. Työskentelemme sen eteen, että asukas kokee myös Koti-Kuuselan ilmapiiriltään ja puitteiltaan kodikseen. Teemme työtä toimintakykyä ylläpitävällä ja edistävällä työotteella huomioiden asiakkaan omat ja läheisten voimavarat.

Odotamme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä hyvät ammatilliset taidot. Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jatkuvan kehittämisen asennetta. Perustietotekniikkataidot ovat välttämättömät. Lisäksi toivomme hakijoilta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Arvostamme hakijan kiinnostusta työskennellä eritysesti ikäihmisten parissa. Lähihoitajan työ Koti-Kuuselassa on kolmivuorotyötä.

Vakuuta meille, että juuri sinä olet etsimämme henkilö uudistuvaan ikäihmisisten asumisyksikköön.

Toimet täytetään toistaiseksi noudattaen 4 kk:n koeaikaa. Valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Haastatteluun valitut saavat kutsun. Haastattelupäivät ovat ma 14.11., ti 15.11. ja pe 18.11.

Jätä hakemussähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi.

Toissijaisesti voit jättää hakemuksen, CV:n ja tutkintotodistusjäljennökset (ei palauteta) osoitteella Laukaan vanhuspalvelut, PL 6, 41341 Laukaa tai sähköisesti osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi. Laita kuoreen tai otsikkokenttään tunniste: Vanhuspalvelujen lähihoitajan tehtävä.

Web-osoite: http://laukaa.fi Työnantaja: Laukaan kunta Sijainti: 41340 LAUKAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: osastonhoitaja Terhi Heikkilä, 040 592 5346 ja vastaava sairaanhoitaja Aila Keteli-Kattainen, 0400 658 925. Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@laukaa.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118668/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41340 LAUKAA

Yritystiedot

Toiminimi Laukaan kunta Y-tunnus 0176478-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Laukaan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41340 - Laukaa , osoitteessa 41340 LAUKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa