Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ajoneuvoasentaja / Huoltomies/ Rengasasentaja pieneen hlö& pakettiautokorjaamoon (monimerkki) Useamman vuoden kokemus hlö & pakettiautojen korjauksista. HYVÄ hitsaustaito on ehdoton edellytys ja testereiden tuntemus katsotaan eduksi. Puhut täydellistä suomenkieltä ja osaat muitakin kieliä. Aloittaa voi heti tai sopimuksen mukaan. Soita Uffelle ja tule töihin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laten Taxit Oy Y-tunnus 0784894-4 Toimiala Tieliikenteen terminaalitoiminta Rinnakkaistoiminimet Laten Tuontiauto, Laten Akku & Rengas, Laten Bussit, TransLate, HuoltoLate, EKL-Late

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.08.2016 ja sen on julkaissut Laten Taxit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus