Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 27.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ajoneuvoasentaja / Huoltomies/ Rengasasentaja pieneen hlö& pakettiautokorjaamoon (monimerkki) Useamman vuoden kokemus hlö & pakettiautojen korjauksista. HYVÄ hitsaustaito on ehdoton edellytys ja testereiden tuntemus katsotaan eduksi. Puhut täydellistä suomenkieltä ja osaat muitakin kieliä. Aloittaa voi heti tai sopimuksen mukaan. Soita Uffelle ja tule töihin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vaasa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laten Taxit Oy Y-tunnus 0784894-4 Toimiala Tieliikenteen terminaalitoiminta Rinnakkaistoiminimet Laten Tuontiauto, Laten Akku & Rengas, Laten Bussit, TransLate, HuoltoLate, EKL-Late

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.08.2016 ja sen on julkaissut Laten Taxit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa