Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yksityiseen Päiväkoti Peppiinaan, Pääskyvuoren yksikköön innostunutta, luovaa ja ennakkoluulotonta lastentarhanopettajaa 2.1.2017 alkavaan äitiysloman sijaisuuteen. Tarjoamme aktiivisen ja humoristisen työympäristön, ihanat lapset ja vanhemmat sekä mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen. Sinulta edellytämme lastentarhanopettajan pätevyyttä ja työkokemusta alalta, esiopetuspätevyys suotavaa. Lisäksi arvostamme hyviä pedagogisia taitoja, lapsilähtöisyyttä ja tiimityöskentelyä. Tehtävään valitun henkilön on ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Turku varhaiskasvatus Turku opettajat, lehtorit, professorit Turku lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Peppiina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus