Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yksityiseen Päiväkoti Peppiinaan, Pääskyvuoren yksikköön innostunutta, luovaa ja ennakkoluulotonta lastentarhanopettajaa 2.1.2017 alkavaan äitiysloman sijaisuuteen. Tarjoamme aktiivisen ja humoristisen työympäristön, ihanat lapset ja vanhemmat sekä mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen. Sinulta edellytämme lastentarhanopettajan pätevyyttä ja työkokemusta alalta, esiopetuspätevyys suotavaa. Lisäksi arvostamme hyviä pedagogisia taitoja, lapsilähtöisyyttä ja tiimityöskentelyä. Tehtävään valitun henkilön on ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Turku varhaiskasvatus Turku opettajat, lehtorit, professorit Turku lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Peppiina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus