Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme yksityiseen Päiväkoti Peppiinaan, Pääskyvuoren yksikköön innostunutta, luovaa ja ennakkoluulotonta lastentarhanopettajaa 2.1.2017 alkavaan äitiysloman sijaisuuteen.
Tarjoamme aktiivisen ja humoristisen työympäristön, ihanat lapset ja vanhemmat sekä mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen. Sinulta edellytämme lastentarhanopettajan pätevyyttä ja työkokemusta alalta, esiopetuspätevyys suotavaa. Lisäksi arvostamme hyviä pedagogisia taitoja, lapsilähtöisyyttä ja tiimityöskentelyä.
Tehtävään valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://peppiina.com Työnantaja: Päiväkoti Peppiina Sijainti: Käenkuja 3, 20610 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Helena Rytö-Jokinen, Puh: 050 5424349, johtaja@peppiina.com Hakemukset: Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen johtaja@peppiina.com Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käenkuja 3, 20610 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Peppiina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Käenkuja 3, 20610 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa