Duunitori suosittelee
Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ipanalan liikuntapäiväkoti etsii vakituiseen työsuhteeeen lastentarhanopettajaa. Lastentarhanopettajana vastaat lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Olethan lapsista aidosti kiinnostunut etkä tapoihisi pinttynyt. Toivomme avointa ajattelua sekä innostavaa työotetta. Emme vastaa puhelintiedusteluihin Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tampere varhaiskasvatus Tampere opettajat, lehtorit, professorit Tampere lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Ipanala Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa