Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastentarhanopettajaa opettamaan 1-6 vuotiaita lapsia Porvoon Englannikieliseen Päiväkotiin. Kelpoisuusvaatimukset ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005)mukaiset. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Porvoo varhaiskasvatus Porvoo opettajat, lehtorit, professorit Porvoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Porvoo Englanninkielinen Päiväkoti ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa