Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastentarhanopettajalle äitiysloman sijaista 9.1.2017 alkaen. Mahdollisesti tiedossa olisi jo sairaslomien sijaisuuksia aikaisemmin. Työnkuvaan kuuluu lastentarhanopettajan työt päiväkotiryhmässä. Mikäli olet aktiivinen, iloinen, pidät työskentelystä moniammatillisessa työyhteisössä ja osaat olla joustava sekä tulet toimeen toisten kanssa, olet etsimämme henkilö. Laita persoonallinen hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kauhajoki varhaiskasvatus Kauhajoki opettajat, lehtorit, professorit Kauhajoki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Mennin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kauhajoki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus