Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa meren äärelle, kauniiseen Vuosaareen!

Vuosaaren Montessoritalo on toiminut jo vuodesta 1996, tarjoten laadukasta montessoripedagogiikan mukaista varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä Vuosaaren että lähialueiden lapsille.

Montessoritalon 1-6-vuotiaita lapsia kahdessa ryhmässä ohjaa päivittäisen toiminnan aikana 9 hengen moniammatillinen työtiimi.

Työtiimiin hsetaan nyt LASTENTARHAOPETTAJAA. Montessoriohjaajan koulutus ja/tai suuri mielenkiinto montessoripedagogiikkaa kohtaan katsotaan eduksi.

Lastentarhanopettajana vastaisit päivittäisen toiminnan suunnittelusta, monipuolisesta toteutuksesta ja arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä työtiimin muiden jäsenien kanssa. Omat vahvuusalueet mm. musiikki-, liikunta-, taide- ja luontokasvatus huomioidaan työtehtäviä suunnitellessa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Työnantaja: Vuosaaren Montessoritalon kannatusyhdistys ry Sijainti: Vedenottamontie 9, 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Kiia Aalto, 040 537 6386, paivahoito@vuosaarenmontessoritalo.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vedenottamontie 9, 00980 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vuosaaren Montessoritalon kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vedenottamontie 9, 00980 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa