Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa meren äärelle, kauniiseen Vuosaareen! Vuosaaren Montessoritalo on toiminut jo vuodesta 1996, tarjoten laadukasta montessoripedagogiikan mukaista varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä Vuosaaren että lähialueiden lapsille. Montessoritalon 1-6-vuotiaita lapsia kahdessa ryhmässä ohjaa päivittäisen toiminnan aikana 9 hengen moniammatillinen työtiimi. Työtiimiin hsetaan nyt LASTENTARHAOPETTAJAA. Montessoriohjaajan koulutus ja/tai suuri mielenkiinto montessoripedagogiikkaa kohtaan katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vuosaaren Montessoritalon kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa