Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa meren äärelle, kauniiseen Vuosaareen! Vuosaaren Montessoritalo on toiminut jo vuodesta 1996, tarjoten laadukasta montessoripedagogiikan mukaista varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä Vuosaaren että lähialueiden lapsille. Montessoritalon 1-6-vuotiaita lapsia kahdessa ryhmässä ohjaa päivittäisen toiminnan aikana 9 hengen moniammatillinen työtiimi. Työtiimiin hsetaan nyt LASTENTARHAOPETTAJAA. Montessoriohjaajan koulutus ja/tai suuri mielenkiinto montessoripedagogiikkaa kohtaan katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vuosaaren Montessoritalon kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus