Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Yksityinen päiväkoti Poiju Vuosaaressa

Tervetuloa liikunta-ja musiikkipainotteiseen Poijuun

Haemme iloiseen ja innostuneeseen joukkoomme lastentarhaopettajaa 9.1.2017 alkaen. Olethan sinäkin huumorintajuinen, innostunut, aktiivinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet valmis liikkumaan ja liikuttamaan lapsia säällä kuin säällä ja haluat kehittyä työssäsi sekä nautit haasteista. Olet valmis kokeilemaan ja luomaan uutta konseptimme rajoissa.
Tervetuloa joukkoon!

Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajan tehtävä alle kolme vuotiaiden lasten ryhmässä yhdessä kahden lastenhoitajan kanssa.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien ja soveltuvien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää vankan ammatitaidon omaamalla lähihoitajalla. Kelpoisuuden puuttuminen vaikuttaa tehtävän palkkaan.

Luemme eduksi: perehtyneisyyttä pienryhmätoimintaan sekä liikuntaleikkikoulum ohjaajan pätevyyden

Web-osoite: http://pplaamanen.fi Työnantaja: P & P Laamanen Sijainti: Vuosaarentie 10, 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: LAAMANEN PÄIVI, puh: 0405799046, paivi@pplaamanen.fi LAAMANEN PETRI OLAVI, Puh: 0403520870, petri@pplaamanen.fi Hakemukset: paivi@pplaamanen.fi Ilmoitus jätetty: 01.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vuosaarentie 10, 00980 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut P & P Laamanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vuosaarentie 10, 00980 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa