Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yksityinen päiväkoti Poiju Vuosaaressa Tervetuloa liikunta-ja musiikkipainotteiseen Poijuun Haemme iloiseen ja innostuneeseen joukkoomme lastentarhaopettajaa 9.1.2017 alkaen. Olethan sinäkin huumorintajuinen, innostunut, aktiivinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet valmis liikkumaan ja liikuttamaan lapsia säällä kuin säällä ja haluat kehittyä työssäsi sekä nautit haasteista. Olet valmis kokeilemaan ja luomaan uutta konseptimme rajoissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut P & P Laamanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus