Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastentalo Musikatti Oy hakee LASTENTARHANOPETTAJAA määräaikaiseen sijaisuuteen. Myös sosionomit ja lähihoitajat huomioidaan. Edellytetään lastentarhanopettajan, sosionomin tai lähihoitajan pätevyyttä. Vahvuusalueena musiikki, soittotaito välttämätön, varsinkin pianon soitto. Työkokemus ja Freinet-tietämys katsotaan eduksi. Työaika 5h/päivä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rauma varhaiskasvatus Rauma opettajat, lehtorit, professorit Rauma lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lastentalo Musikatti Oy Y-tunnus 1439806-4 Toimiala Muu lasten päivähoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Lastentalo Musikatti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus