Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lastensuojelulaitos Eemeli on perustettu vuonna 2003. Eemeli käsittää lastenkodin, vastaanottokodin sekä perhetukiyksikön. Lisätietoja sivuiltamme www.eemeli.familar.fi

Nyt haemme tiimiimme määrä-aikaisia alan ammattilaisia moniammatilliseen joukkoomme ohjaajan tehtäviin mm. äitiysloma-, sekä opintovapaa sijaisuuteen.
Lastensuojelulaitos Eemeli Oy on perhepalveluiden moniosaaja ja työote on vahvasti kuntoutuksellinen.

Tarjoamme näköalapaikan laadukkaiden lastensuojelupalveluiden toteuttajana, sekä joustavan ja kannustavan työyhteisön vahvan tuen.

Kelpoisuusehtona on sosiaali-, terveydenhuolto- tai kasvatusalan AMK-/opistotasoinen tutkinto. Toivomme kokemusta lastensuojelutyöstä tai muusta vaativasta hoitotyöstä. Sairaanhoitajan tai toimintaterapeutin tutkinto katsotaan eduksi ohjaaja valittaessa. Tehtävä edellyttää ammattimaista ja oma-aloitteista työotetta, pitkäjänteisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia yhteistyössä perheiden, muiden läheisten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi työtehtävä edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia.

Työpaikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://lsleemeli.fi Työnantaja: Lastensuojelulaitos Eemeli Sijainti: 29200 HARJAVALTA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse jaana.lauren@familar.fi Hakemukset: Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen jaana.lauren@familar.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 29200 HARJAVALTA

Yritystiedot

Toiminimi Lastensuojelulaitos Eemeli Oy Y-tunnus 1798067-4 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 220 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

131 000 € -76 %

Henkilöstö

35 35

Liikevoitto-%

6 % -76 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lastensuojelulaitos Eemeli. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 29200 - Harjavalta , osoitteessa 29200 HARJAVALTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa