Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa Vekaroiden iloiseen joukkoon!

Vekara Päiväkodit etsii ammatillisesti tietoista lastenhoitajaa Ylöjärven päiväkotiimme SatuVekaraan. Hakuaika tehtävään päättyy 31.10. tai sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempi rekrytointi-ilmoitus sekä hakulomake löytyvät kotisivuiltamme, tutustuthan niihin huolellisesti.

Edellytyksenä työtehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus (lähihoitajasuuntautuneisuus lanu tai lapsi- ja perhetyön ohjaajan perustutkinto).

Ennen työn aloittamista on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://www.vekarapaivakodit.fi Työnantaja: Vekara päiväkodit Etelä-Suomi Oy Sijainti: Mustarastaantie 1, 39160 JULKUJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, viimeistään 1/2017. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Päiväkodin johtaja Sirpa Lassila 044 715 0350 sirpa.lassila@vekarapaivakodit.fi Hakemukset: http://vekarapaivakodit.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mustarastaantie 1, 39160 JULKUJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Vekara päiväkodit Etelä-Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Mustarastaantie 1, 39160 JULKUJÄRVI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa