Duunitori suosittelee
Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kotiimme osa-aikaista lapsirakasta ja luotettavaa hoitajaa. Äiti on kotona vastasyntyneen vauvan kanssa, hoitajaa odottelee 1-, 3-, ja 5- vuotiaat lapset sekä iltaisin myös kaksi koululaista. Työtehtäviin kuuluu aamutoimet / iltatoimet, ruokailusta huolehtiminen, ulkoilu, kerhoon vienti/ haku, kevyet kotityöt.

Työaika olisi noin 23h/vko, neljänä päivänä viikossa, sisältäen 2-3 aamuvuoroa (noin klo 7.30-13.30) ja 1-2 iltavuoroa (noin klo 15-20.30). Palkka 955e/kk. Työn voisi aloittaa mahdollisimman pian, kesto joulukuun loppuun tai kesäkuun loppuun, mahdollisesti jopa pidempäänkin.

Työnantaja: Rönkkö Saila Sijainti: Saimintie 8, 37600 VALKEAKOSKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Saila Rönkkö, +358443220584, saila.ronkko@gmail.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saimintie 8, 37600 VALKEAKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rönkkö Saila. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski , osoitteessa Saimintie 8, 37600 VALKEAKOSKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa