Duunitori suosittelee
LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Technical Support

BMW Group

Sweden

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Työpaikkakuvaus

Haemme kotiimme osa-aikaista lapsirakasta ja luotettavaa hoitajaa. Äiti on kotona vastasyntyneen vauvan kanssa, hoitajaa odottelee 1-, 3-, ja 5- vuotiaat lapset sekä iltaisin myös kaksi koululaista. Työtehtäviin kuuluu aamutoimet / iltatoimet, ruokailusta huolehtiminen, ulkoilu, kerhoon vienti/ haku, kevyet kotityöt.

Työaika olisi noin 23h/vko, neljänä päivänä viikossa, sisältäen 2-3 aamuvuoroa (noin klo 7.30-13.30) ja 1-2 iltavuoroa (noin klo 15-20.30). Palkka 955e/kk. Työn voisi aloittaa mahdollisimman pian, kesto joulukuun loppuun tai kesäkuun loppuun, mahdollisesti jopa pidempäänkin.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saimintie 8, 37600 VALKEAKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rönkkö Saila. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski , osoitteessa Saimintie 8, 37600 VALKEAKOSKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus