Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kotiimme osa-aikaista lapsirakasta ja luotettavaa hoitajaa. Äiti on kotona vastasyntyneen vauvan kanssa, hoitajaa odottelee 1-, 3-, ja 5- vuotiaat lapset sekä iltaisin myös kaksi koululaista. Työtehtäviin kuuluu aamutoimet / iltatoimet, ruokailusta huolehtiminen, ulkoilu, kerhoon vienti/ haku, kevyet kotityöt. Työaika olisi noin 23h/vko, neljänä päivänä viikossa, sisältäen 2-3 aamuvuoroa (noin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Valkeakoski lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rönkkö Saila. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus