Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme lastenhoitajaa, jolla lähihoitajan koulutus lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelmasta. We have an international staff. Outgoing personality with fluent English.

Web-osoite: http://earlyedcenter.com Työnantaja: International Early Education Sijainti: Sotkankatu 20/Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Shawn Rizzo/Ulla Riukula info@earlyedcenter.com 03-2220207 Hakemukset: info@earlyedcenter.com Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sotkankatu 20/Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut International Early Education. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Sotkankatu 20/Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa