Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LÄHIHOITAJA TAI LASTENHOITAJA Etsimme KoskiHoivaan positiivisia, jo alalta kokemusta hankkineita osaajia keikkatyöhön. Hakijalla tulee olla vähintään sosiaali-, terveys, tai kasvatusalan tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16). Ennen tehtävän vastaanottamista tulee näyttää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tampere hoitajat Tampere lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoitajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja tai lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KoskiHoiva Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus