Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LÄHIHOITAJA TAI LASTENHOITAJA Etsimme KoskiHoivaan positiivisia, jo alalta kokemusta hankkineita osaajia keikkatyöhön. Hakijalla tulee olla vähintään sosiaali-, terveys, tai kasvatusalan tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16). Ennen tehtävän vastaanottamista tulee näyttää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tampere hoitajat Tampere lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoitajat Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja tai lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KoskiHoiva Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa