Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

LÄHIHOITAJA TAI LASTENHOITAJA

Etsimme KoskiHoivaan positiivisia, jo alalta kokemusta hankkineita osaajia keikkatyöhön. Hakijalla tulee olla vähintään sosiaali-, terveys, tai kasvatusalan tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16). Ennen tehtävän vastaanottamista tulee näyttää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme, että koet itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis sekä vastuuntuntoinen. Työtä on pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.
Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa, yrittäjähenkisen ja omistautuneen työyhteisön tukemana. Työnantajana olemme joustava ja kannustava - tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen mari.polkki@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:

Mari Pölkki
Palvelupäällikkö
Puh.nro 050 - 3300044
mari.polkki@koskihoiva.fi

Web-osoite: http://www.koskihoiva.fi Työnantaja: KoskiHoiva Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: PÖLKKI MARI, Puh: 050 - 3300044, mari.polkki@koskihoiva.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja tai lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KoskiHoiva Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa