Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Etsimme perheen kahdelle lapselle, (lapset nyt 1v 2kk ja 2v 9kk) lastenhoitajaa kokopäiväiseen työsuhteeseen. Ensisijaisesti toivotaan hoitajaa, joka haluaa ja kykenee sitoutumaan työsuhteeseen mahdollisimman pitkäksi aikaa, ettei lapsilla vaihtuisi hoitaja kovinkaan usein. Nykyinen hoitaja muuttaa vuoden vaihteessa toiselle paikkakunnalle, joten työsuhteen aloitus olisi tammikuun alussa, tarkempi päivä sovittavissa.

Koulutusedellytystä ei ole, mutta arvostamme kokemusta pienten lasten kanssa omatoimisesta toimimisesta. Miksipä työ ei sopisi vaikka ns. "varamummollekin", koska lasten mummot asuvat melko kaukana!

Perheeseen kuuluu koira ja kissa, mutta niiden hoitaminen ei kuulu lastenhoitajan toimenkuvaan muuten, kuin että päästää päivällä käymään pihalla. Mutta allergiselle työ ei sovi tämän takia.

Työtehtäviin kuuluu: lastenhoito pääasiassa, kerhossa käyminen kerran viikossa (mahdollisesti), kodin siistinä pitäminen (pintapuolisesti), päivittäiset tiskit (mitä lasten kanssa ruokaillessa tulee) ja ruoanlaitto tarvittaessa. Pääasiassa ruoka ollaan tehty valmiiksi, mutta joskus voi tulla tarve tehdäkin.

Hoitajan täytyy olla valmis tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa, koska isä tekee 3-vuorotyötä ja äiti 2-vuorotyötä. Hoitajan halutessa on mahdollista yöpyä meillä aina tarpeen tullessa esim. jos on pitempi matka kotiin ja on iltavuoron jälkeen aamuvuoroon tulo, niin voi hyvin jäädä yöksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kanssa sähköpostilla: nina.m.nissinen@gmail.com mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Perhe Nissinen, Rantasalmi Sijainti: 58900 RANTASALMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: tammikuussa 2017 Yhteystiedot: Nina Nissinen, nina.m.nissinen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58900 RANTASALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Perhe Nissinen, Rantasalmi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58900 - Rantasalmi , osoitteessa 58900 RANTASALMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa