Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme perheen kahdelle lapselle, (lapset nyt 1v 2kk ja 2v 9kk) lastenhoitajaa kokopäiväiseen työsuhteeseen. Ensisijaisesti toivotaan hoitajaa, joka haluaa ja kykenee sitoutumaan työsuhteeseen mahdollisimman pitkäksi aikaa, ettei lapsilla vaihtuisi hoitaja kovinkaan usein. Nykyinen hoitaja muuttaa vuoden vaihteessa toiselle paikkakunnalle, joten työsuhteen aloitus olisi tammikuun alussa, tarkempi päivä sovittavissa. Koulutusedellytystä ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rantasalmi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Perhe Nissinen, Rantasalmi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rantasalmi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus