Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme lastenhoitajaa Kuopion Saksalaiseen Päiväkotiin perhevapaan sijaisuuteen. Kuopion Saksalainen Päiväkoti on yksityinen kielipäiväkoti ja tarkoitettu 2-7-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on yksi ryhmä, jossa on sekä kokopäivä- että puolipäiväpaikkoja. Yhtä aikaa paikalla on enintään n. 20 lasta klo 7.00 - 17.00 välisenä aikana. Päiväkodissa on 2-3 kokopäivätoimista hoitajaa.

Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät 3-6 vuotiaiden lasten ryhmässä sekä päiväkodin arkeen kuuluvat muut tehtävät. Hakijalta vaadimme sujuvaa saksan kielen taitoa. Lisäpisteitä saa suoritetusta hygienipassista sekä käydyistä ensiapukoulutuksista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset mieluiten sähköpostitse osoitteeseen kigakuopio@gmail.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.kuopionsaksalainenpaivakoti.com Työnantaja: Kuopion Saksalaisen päiväkodin kannatusyhdistys ry Sijainti: Kauppakatu 61, 70110 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 08.00 - 09.00 sekä 15.00 - 16.00 välisenä aikana Visa Järvinen, 040-8614206 Hakemukset: Hakemukset mieluiten sähköpostitse osoiteeseen kigakuopio@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 61, 70110 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.08.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Saksalaisen päiväkodin kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kauppakatu 61, 70110 KUOPIO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa