Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 03.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastenhoitajaa Kuopion Saksalaiseen Päiväkotiin perhevapaan sijaisuuteen. Kuopion Saksalainen Päiväkoti on yksityinen kielipäiväkoti ja tarkoitettu 2-7-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on yksi ryhmä, jossa on sekä kokopäivä- että puolipäiväpaikkoja. Yhtä aikaa paikalla on enintään n. 20 lasta klo 7.00 - 17.00 välisenä aikana. Päiväkodissa on 2-3 kokopäivätoimista hoitajaa. Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kuopio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.08.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Saksalaisen päiväkodin kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa