Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Oulu

Amnesty International Suomen osasto

90100 - Oulu

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perheeseemme Kirkkonummelle lastenhoitajaa. Meillä on kolme kouluikäistä lasta ja nuorin täyttää marraskuussa 3 vuotta. Työaika vaihtelee hieman mutta on 2-4 iltana viikossa tyypillisesti 14 - 20. Työtehtäviin kuuluu lastenhoitoa pääasiassa kotona, myös harrastuskuljetuksia, ruuanlaittoa, läksyjen kontrollointia, kevyitä kotiaskareita. Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löyyttyä ja jatkuisi ainakin 03.06.2017 saakka. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kirkkonummi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Soininen Jaakko. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus