Duunitori suosittelee
Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme perheeseemme Kirkkonummelle lastenhoitajaa. Meillä on kolme kouluikäistä lasta ja nuorin täyttää marraskuussa 3 vuotta.

Työaika vaihtelee hieman mutta on 2-4 iltana viikossa tyypillisesti 14 - 20. Työtehtäviin kuuluu lastenhoitoa pääasiassa kotona, myös harrastuskuljetuksia, ruuanlaittoa, läksyjen kontrollointia, kevyitä kotiaskareita. Työsuhde alkaa heti sopivan työntekijän löyyttyä ja jatkuisi ainakin 03.06.2017 saakka.

Jos olet täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, tartut aktiivisesti myös pyykkien viikkaamiseen, lasten jälkien siivoamiseen, olet työtä pelkäämätön ja reipas, voit saada meiltä työpaikan, missä myös sinut huomioidaan joustavuudella. Olet savuton ja mielellään jonkin verran liikunnallinen.

Arki meillä on aika kiireistä ja odotamme, että sinulla on kokemusta lastenhoidosta. Pystyt pitämään rajat ja olet kiinnostunut lapsista. Pystyt tarvittaessa itse heittäytymään leikkeihin mukaan. Kärsivällinen, kasvattava ja positiivinen asenteesi helpottavat työtäsi :-)!

Ajokortti on välttämätön koska julkiset yhteydet meille ovat heikot. Voimme tarvittaessa järjestää auton työmatkoja varten.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sannamarisoininen4@gmail.com. Kerro siinä itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksistasi. Esitä palkkatoiveesi.

Työnantaja: Soininen Jaakko Sijainti: Gesterbyntie 336, 02400 KIRKKONUMMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.09.2016, heti työntekijän löydyttyä Yhteystiedot: Sanna Soininen, 0405416403, sannamarisoininen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Gesterbyntie 336, 02400 KIRKKONUMMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Soininen Jaakko. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Gesterbyntie 336, 02400 KIRKKONUMMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa