Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

IT Business Partner, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hiihtokeskus Iso-Syöte on kansainvälinen perhehiihtokeskus, joka sijaitsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella. Etsimme iloiseen joukkoomme lastenhoitajaa Lastenparkki Hippulaan. Työ painottuu sesongin ulkopuolella viikonloppuihin. Sesongin aikana Lastenparkki Hippula on avoinna joka päivä. Sinulla on hoitoalan koulutus tai aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta. Olet oma-aloitteinen ja ideoit helposti mukavaa tekemistä eri-ikäisten lasten kanssa. Tarvitset työssäsi suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pudasjärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja hiihtokeskukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pudasjärvi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus