Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Päiväkoti Ganon Chaya hakee työsuhteeseen lastenhoitajaa, jolla on kokemusta työskentelystä 1-4 -vuotiaiden lasten parissa. Päiväkodissamme on kiireetön ja lämmin ilmapiiri. Useat lapset ovat monikielisistä perheistä. Toivomme hakijalta tehtävän edellyttämää koulutusta ja työkokemusta sekä iloista ja reipasta asennetta. Suomen kielen lisäksi toivomme sujuvaa englannin kielitaitoa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Yhteydenotot ja työhakemukset sähköpostitse, kiitos.

Päiväkodin johtaja Ita Wolff
itafinland@gmail.com

Web-osoite: http://www.lubavitch.fi/ Työnantaja: Suomen Chabad Lubavitch ry Sijainti: Bulevardi 30 l 23 B, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Ita Wolff, itafinland@gmail.com Hakemukset: itafinland@gmail.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 19.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 30 l 23 B, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Chabad Lubavitch ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 30 l 23 B, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa