Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kokopäiväistä lastenhoitajaa Helsingin Munkkiniemeen ja Munkkivuoreen tammikuusta 2017 alkaen. Haemme lapsirakasta, reipasta ja luotettavaa hoitajaa kahden (tai mahdollisesti kolmen) lapsen hoitorinkiin Helsinkiin Munkinseudun alueelle tammikuusta 2017 alkaen (2.1.2017). Lasten iät ovat hoidon alkaessa 1v 2kk ja 1v 11kk. Tarjoamme työtä kesäkuuhun 2017 saakka. Työaika on arkipäivisin noin klo 8.30-17 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kuusisaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkivuori() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Jama Kaisa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Munkkiniemi (00330) .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus