Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme esikoisellemme päivähoitajaa Etsimme lapsirakasta ja luotettavaa päivähoitajaa, joka hoitaisi pientä poikaamme näin aluksi yhtenä päivänä viikossa. Hoitoaika olisi alustavasti 8.30 - 16.30. Anton (11k) on iloinen ja aurinkoinen kaveri joka tarvitsee ruokaa, leikkiseuraa, raitista ulkoilmaa ja huolenpitoa. Asumme Lauttasaaressa hyvien yhteyksien varrella ja kotimme lähellä on paljon leikkipuistoja ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lauttasaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Forsten Oskar. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus