Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastenhoitaja Kallioon, Olemme rento ja urheilullinen perhe Kalliosta ja haemme hoitajaa kolmevuotiaalle ja kuusivuotiaalle noin 10 tunniksi viikossa. Työn ajankohta on pääosin iltapäivisin ja iltaisin. Työ alkaa marraskuun aikana ja tarve hoidolle on toistaiseksi. Työtehtäviin kuuluu lapsien hakeminen päiväkodista, lasten leikittämistä ja ulkoilua sekä lasten syöttämistä. Talossamme on leikkipaikka sisäpihalla, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Perhe Hokkanen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus