Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kokopäiväistä lastenhoitajaa Helsingin Niemenmäkeen ja Munkkivuoreen tammikuusta 2017 alkaen. Haemme lapsirakasta ja luotettavaa hoitajaa kahden (tai mahdollisesti kolmen lapsen) hoitorinkiin Helsinkiin Munkinseudun alueelle tammikuusta 2017 alkaen (2.1.2017). Lasten iät ovat hoidon alkaessa 1v 3kk ja 1v 5kk. Toivomme, että sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta pienten lasten hoidosta. Meille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkivuori() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Munkkivuori() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Marina Forssell. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Munkkivuori (00350) .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus